Dermalogica

Dermalogica kasvohoidot

Yksilöidyt täsmähoidot joka iholle, kivutonta tehohoitoa huipputuloksin!

Dermalogica -kasvohoidot räätälöidään joka kerta ihon tarpeiden, sen hetkisen kunnon ja haasteiden mukaan. Kokonaisvaltaisissa hoidoissa käytetätävissä tuotteita, hoitotavoissa ja tekniikoissa hyödynnetään uusinta tuotekehittelyä, hoitometodeja ja tietoutta ihosta.

ProSkin 60 -kasvohoitoon sisältyy aina:
alkupuhdistu, Face mapping ihoanalyysi, kuorinta, tehoaineet, naamio ja täydentävät ihonhoitotuotteet.
Lisäksi hoitoon sisällytetään ihon tarpeen mukaan ja hoidon pituudesta riippuen:
kasvohieronta, mekaaninen ihon puhdistus, ultraäänikuorinta/-puhdistus, tehoaineiden/naamion imeyttäminen, 1-2 valinnaista hierontaa (niskahartia, pää, kädet, jalkapohjat).

Sinun ei tarvitse itse osata päättää hoidon sisältöä tai tietää mitä ihosi tarvitsee, vain minkä pituisen hoidon haluat ja toiveesi, niin koulutettu ihoterapeutti räätälöi hoidon ihosi tarpeisiin sopivaksi. Hoidon jälkeen saat myös ihollesi sopivat kotihoito-ohjeet ja tuotesuositukset.

Pro Power Peel on täysin uudenlainen ja äärimmäisen tehokas kemiallinen kuorintahoito, jolla voidaan tehdä jokaiseen ihoon yksilöllisesti räätälöity tehohoito, jokaisen ihon tarpeiden mukaan.
Sopii erityisesti hoitamaan ja ehkäisemään ennenaikaista ikääntymistä ja sen merkkejä, tasoittamaan pigmentaatioita ja kirkastamaan epätasaista ihonväriä, vähentämään epäpuhtauksia ja hoitamaan aknearpia tai muuten vain tehohoitamaan ihoa.
Voidaan tehdä sarjahoitona 3-6 x / 2-4vk välein tai yksittäisenä tehoboostina ihollesi tarpeen mukaan. Valittavissa 2 eri pituista Pro Power Peel - hoitoa.

Pro Power Peel 60 on äärimäisen tehokas ja ainutlaatuinen kemiallinen kuorintahoito. Räätälöidään ihosi tarpeisiin, kohdistuen useampaan huolenaiheeseen ihossasi. Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, Face mapping - ihoanalyysi, kuorinta, tehoaineiden imeytys, naamio, 1 valinnainen hieronta, sekä täydentävät hoitovoiteet.

Pro Power Peel 30 on nopea kemiallinen kuorintahoito. Räätälöity, kohdistuen ihosi päähuolenaiheeseen. Hoidossa käsitellään ainoastaan kasvot (ei kaula/decoltee aluetta).

HUOM! Pro Power Peel hoidon hintaan sisältyy Dermalogican kotihoito -tuotepaketti (arvo 40€). Hoito sopii lähes kaikille ihon kunnoille, mutta ensimmäistä kertaa Pro Power Peel  hoitoon tulevalle tehdään ihotesti ja täytetään Dermalogica esitietolomake. Tämän voi tehdä edellisen kasvohoidon yhteydessä tai vähintään vuorokautta ennen Pro Power Peel hoitoa.

Dermalogican tuotteissa ei käytetä hajusteita, väriaineita tai mineraaliöljyjä. Raaka-aineet valitaan tarkoin ja tuotekehittelyssä ei käytetä eläinkokeita. Tuotteissa ei ole myöskään lanoliinia, eläinperäisiä tuotteita, formaldehydiä tai kuivattavia alkoholeja.

Tämä on tuotesarja sinulle, joka rakastat ihonhoitoa ja haluat todellisia täsmätuotteita.

Dermalogica putsarit

Comments are closed.