BELLABACI -Imukuppihieronta

Etusivu » Hoidot ja hinnat » BELLABACI -Imukuppihieronta

Bellabaci-hoito poistaa kuona-aineita, vähentää selluliittia, lievittää lihasjännitystä ja kiinteyttää ihoa.

Bellabaci-hieronta stimuloi ihotoimintoja syvällä kudoksessa lisäten kehon lymfaneste- ja verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista. Bellabaci – hoitomenetelmä on eräänlainen kuivakuppauksen, sidekudoshieronnan ja lynfahieronnan yhdistelmä.  Hoitoa voidaan tehdä kasvoille ja vartalolle. Hieronta tehdään lääketieteellisesti valmistetuilla, silikonisilla imukupeilla aromaterapeuttista hoitoemulsiota tai -öljyä väliaineena käyttäen.

Bellabaci-hoitotuotteissa orgaaniset, homeopaattiset ja aromaterapeuttiset ainesosat ovat sekoitettu luomulaatuiseen neitsytkookosöljyyn. Hoitoemulsiot ja -öljyt ovat luonnonmukaisia eikä niissä ole käytetty synteettisiä väri- tai lisäaineita eikä hajusteita.

Stress No More:
Rentouttava, mieltä rauhoittava ja hermostuneisuutta lievittävä, ajatuksia vapauttava hoito.

Circu Flow:
Turvotuksesta ja huonosta aineenvaihdunnasta kärsiville. Vähentää raajojen turvotusta, poistaa kuona-aineita, tehostaa verenkiertoa ja imunestekiertoa.

Hello Body Mechanic:
Lihasjännityksiä ja verenkiertoa parantava hoito. Auttaa kehoa palautumaan stressin, kivun ja vamman aikana.

Bellabaci – body 30min   55€
– Selkä / kädet / niskahartia

Bellabaci – body 45min   75€
– Osa vartalo: Selkä+kädet / jalat

Bellabaci – body 60 min  95€
– Osa vartalo: Takaosa / Etuosa

Bellabaci – body 75min   115€
-Koko vartalo

Bellabaci – body 90min 135€
– Koko vartalo

Bellabaci – body 120min 175€
– Koko vartalo

Cellulite be Gone 50min  85€
– Selluliittia tehokkaasti vähentävä hoito. Auttaa pienentämään rasvasoluja ja kiinteyttämään ihoa. Suositellaan otettavaksi sarjahoitona 5-12x kerran viikossa. Hoidossa käsitellään pohkeet, reidet, pakarat ja vatsa.

Cellulite be Gone & Sculpting wrap 75min  130€
– Hieronnan jälkeen jaloille, pakaroille ja vatsalle laitetaan tehokääreet. Vaikutusaika 20min.

BELLABACI - Aromaattinen kuivakuppaus

Toisin kuin hieronnassa, kuivakuppauksessa lihaksia ei painella, vaan niitä nostetaan kevyen paineen avulla. Kuivakuppaus puhdistaa, rentouttaa ja parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä lisää energiaa. Kuivakuppauksessa poistuu elimistöstä ihon alle kertyneitä kuona-aineita. Kuivakuppauksella voidaan hoitaa kehon kiputiloja ja lihasjännityksiä, poistaa turvotusta, parantaa lymfa- ja verenkiertoa, rentouttaa ja tasapainottaa hermostoa, edistää ruuansulatusta ja hoitaa vatsavaivoja ja väsymystä. Bellabaci aromaattisessa kuivakuppauksessa käytetään luomukookosöljypohjaisia, aromaterapeuttisia Bellabaci-hoitoöljyjä, jotka valitaan aina hoidettavan alueen mukaan. Hoidettava alue myös lämmitellään ja avataan ensiksi kevyellä imukuppihieronnalla.

Alue 45€ / 30min
Aluetta 60€ / 45min
Aluetta 75€ / 45min

Kuivakuppauksen voi myös yhdistää lisähoitona BELLABACI – imukuppihierontaan!