Diego Dalla Palma Professional

Etusivu » Tuotteet » Diego Dalla Palma Professional

Diego dalla Palma Professional, ihonhoidon uranuurtaja, yhdistää laadukkaan ja tuloksellisen ihonhoidon sekä uusimmat innovaatiot. Italialainen Diego dalla Palma Professional -ammattikosmetiikkasarja tarjoaa laajan valikoiman hoitoloista saatavia kasvo- ja vartalohoitoja sekä kaikille ihotyypeille soveltuvia kotihoitotuotteita. Sarja hyödyntää hoidoissaan ja tuotteissaan viimeisintä teknologiaa, joka pohjautuu uraauurtavaan tutkimustyöhön.

Italialainen ammattikosmetiikkasarja, joka on kymmenien vuosien ajan omistautunut tarkkaan tieteelliseen lähestymistapaan innovatiivisten kosmetiikkatuotteiden kehittelyssä. Tuotekoostumukset pohjautuvat laadukkaisiin, viimeisintä teknologiaa hyödyntäviin aktiiviraaka-aineisiin ja koostumuksiin. Diego dalla Palma Professional on yksi harvoista itsenäisistä brändeistä, jolla on yhtiön sisäinen tutkimus- ja kehitysosasto. Diego dalla Palma Professional ‐tuotteet valmistetaan omassa tutkimuslaboratoriossa, jossa hyödynnetään konsernin yli 50 vuoden kokemusta ja tutkimustyötä sekä viimeisintä teknologiaa. 

Diego dalla Palma Professional käyttää oman laadunvarmistuksensa lisäksi Ferraran Yliopiston kosmetiikkakeskuksen palveluita testatakseen valmisteidensa tehokkuutta ja turvallisuutta. Diego dalla Palma Professional – ihonhoitotuotteet kehitetään ja valmistetaan merkin  oman tutkimus- ja kehitysosaston johdolla omassa laboratoriossa Bolognassa, Italiassa. 

Oma tutkimusosasto vastaa siitä että käytössä on aina uusimmat ja edistyneimmät aktiiviset raaka-aineet. Näin taataan jatkuva tuotekehitys kohti yhä parempia ja tehokkaampia, mutta silti turvallisia hoitotuotteita. Jokainen tuote testataan tutkimuskeskuksessa alansa parhaiden ammattialisten toimesta. Ylivoimainen laatu saavutetaan ainoastaan pitämällä kiinni korkeasta laadusta kaikissa valmistuksen eri vaiheissa. Näin voimme taata tehokkaat lopputulokset niin vartalolle kuin kasvoillekin, huomioiden jokaisen henkilön yksilölliset tarpeet ja ominaisuudet.

Diego dalla Palma Professional -tutkimuslaboratorion tavoitteena on luoda ihonhoitotuotteita, jotka parantavat solujen toimintaa, tasapainottavat solujen välistä kommunikaatioita, säätelevät ihon aineenvaihduntaa, sekä tehostavat ihon elinvoimaisuutta. Näin ollen Diego dalla Palma Professional -tuotteiden ja hoitojen taustalta löytyy erityinen kauneuden kaava; 51+3 HYALU COMPLEX – tehoaineyhdistelmän, joka on täynnä tehokkaita aminohappoja, vitamiineja, mineraaleja, hivenaineita ja lukuisia muita ihon toiminnalle tärkeitä tehoaineita. Yhdistelmä ravitsee ja uudistaa ihoa, sekä palauttaa ihon eri elementtien optimaalisen tasapainon.