Dermalogica

Etusivu » Tuotteet » Dermalogica

Ammattitason ihonhoitoa vuodesta 1986

Dermalogican perusti ihoterapeutti, joten alusta alkaen Dermalogicalla on ollut tavoitteena luoda räätälöityjä ihonhoitoratkaisuja, jotka toimivat – ei vain tänään, vaan koko elämän. Dermalogica tarjoaa ammattitason ihonhoitokoulutusta, tuotteita ja palveluita sekä ihonhoidon ammattilaisille että asiakkaille.

Juuret koulutuksessa.
Dermalogican tuotteet syntyi halusta tarjota ihonhoidon ammattilaisille luokkansa parhaat ihonhoitotuotteet ja koulutus. Dermalogica tarjoaa taitopohjaista koulutusta maailmanlaajuiselle ihoterapeuttiyhteisölle, jolla on yksi yhteinen tavoite: varmistaa terve iho kaikille. Dermalogica on ihonhoitoalan ammattilaisten ykkösvalinta maailmanlaajuisesti.

Yksilöllistä ihonhoitoa.
Dermalogica ihoterapeutilta saat yksilöllisesti räätälöityjä ihonhoitosuosituksia ja -palveluita, koska tiedämme, ettei kahta samanlaista ihoa ole. Tuotteemme toimivat parhaiten, kun koulutettu ihoterapeutti suosittelee niitä ainutlaatuiselle ihollesi. 

Dermalogica-kasvohoito räätäloidään joka kerta ihon, kehon ja mielen mukaan. Kokonaisvaltaisessa kasvohoidossa käytetään edistyksellisiä tuotteita, hoitotapoja ja -tekniikoita. Dermalogica on johtava ammattituotesarja, joka pohjaa koulutukseen, innovaatioihin, ammattimaisuuteen ja tietysti tuloksiin ihon terveyden kautta.

Sitoutumisemme kestävyyteen.
Tuotteet on sertifioitu eläinkokeettomiksi, gluteenittomiksi ja vegaanisiksi. Dermalogican tuotteet ovat olleet puhtaita vuodesta 1986 eli tuotteet eivät sisällä keinotekoisia värejä tai tuoksuja, mineraaliöljyä, lanoliinia, S.D. alkoholia, parabeeneja tai mikromuoveja. Kaikki käytetyt paperit ja pahvit ovat FSC -sertifioituja.