HydraFacial

Etusivu » Hoidot ja hinnat » HydraFacial

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään kivuttomasti ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon. Tehokkaat seerumit sisältävät ainesosia joiden avulla iho saa välittömästi kaunista kuulautta.

HydraFacial™ Signature –kasvohoito 119€
Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi LED- valohoidolla. Hoidon kesto 45min. HUOM! Ei raskauden tai lääkärin määräämään A-vitamiinikuurin aikana. 

HydraFacial™ Clarifying –kasvohoito 155€ 
Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, sen jättäessä iho samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led- valohoidolla. Hoidon kesto 50min. HUOM! Ei raskauden tai lääkärin määräämään A-vitamiinikuurin aikana.

HydraFacial™ Radiance –kasvohoito 195€
Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään kuorinnan, GlySal™ -happokuorinnan, huokosten tyhjennysten sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi Britenol™-tehoampulli niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi LED -valohoidolla. Hoidon kesto 55min. HUOM! Ei raskauden tai lääkärin määräämään A-vitamiinikuurin aikana.

HydraFacial™ Age Refinement –kasvohoito 195€ 
Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal™ happokuorintaa, Dermabuilder™ peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi LED -valohoidolla. Hoidon kesto 55min. HUOM! Ei raskauden tai lääkärin määräämään A-vitamiinikuurin aikana.

HydraFacial™ Restorative –kasvohoito 220€ 
Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä, vaikuttaa ihon rakenteeseen, aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal™ happokuorintaa, RegenGF™ peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita. Hoidossa saadaan paras lopputulos sarjahoidolla 3-5 x. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi LED -valohoidolla. Hoidon kesto 55min. HUOM! Ei raskauden tai lääkärin määräämään A-vitamiinikuurin aikana.

HydraFacial™ Deluxe –kasvohoito 195 – 220€
HydraFacial Deluxe – kasvohoidoissa hyödynnetään erikois tehoampulleja, joilla voidaan täsmähoitaa ihon huolenaiheita. Valittavissa on jopa 7 eri tehoampullia, joka valitaan aina ihon tarpeiden mukaan. Tehoampulleja hyödyntäen voidaan hoitaa: pigmenttiläiskiä, juonteita ja täytelöittaa ihoa, syvä kosteuttaa, kiinteyttää ihoa, rauhoittaa ja vahvistaa herkkää ihoa, kirkastaa ja parantaa ihon rakennetta. HydraFacial Deluxe-hoito sisältää: Kuorinnan, GlySal-happokuorinnan, kivuttoman ihonpuhdistuksen, ihon kunnon mukaisen tehoampullin sekä antioksidanttisen seerumin syötön syvälle ihoon. Hoidon kesto 55min. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi LED -valohoidolla. LED-hoito 35€ (+ 10min). HUOM! Ei raskauden tai lääkärin määräämään A-vitamiinikuurin aikana. Hoidon hinta 195-220€ määräytyy käytettävän tehoampullin mukaan.

HydraFacial™ Platinum –kasvohoito (All Inclusive) 265€
Koe kokonaisvaltaisin HydraFacial-kokemus! Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, huokosten tyhjennyksen, sekä antioksidanttisten tehoaineiden syötön lisäksi GlySal-happokuorinta LED-valohoito ja ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli (sis. Britenol / DermaBuilder). Uusista tehoampulleista: Omorovicza, Chrono-Peptide, ProTec Plus, Nassif tulee lisähinta +15€ ja RegenGF tehoampullista +25€. Hoito tehdään kasvojen alueelle. Hoidon kesto 80min. HUOM! Ei raskauden tai lääkärin määräämään A-vitamiinikuurin aikana.

LISÄPALVELUT:
HydraFacial™ Led -hoito 35€
HydraFacial™ Kaula ja decoltee 69€
HydraFacial™ Kaula ja decoltee + Tehoampulli 92€
HydraFacial™ Kaula ja decoltee + Epicutis -tehoampulli 109€
HydraFacial™ Koneellinen kasvolymfa 45€
HydraFacial™ PERK Eye -silmänympäryshoito 63€ (sis. kotihoitotuotteen)
HydraFacial™ PERK Lips -huulihoito 49€ (sis. kotihoitotuotteen)
Dermalogica NeckFit – kaula- & dekolteehoito 29€
Dermalogica Kosteuttava kaula- & dekolteehoito 15€

 

HydraFacial sarjahoitona:
3 – 6 hoitoa / 2 vk välein.
Hoidosta -15%

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.