Sisin

Sisin jalokivikosmetiikka

Chackrat_sis-2Sisin määrittää uudelleen luonnonkosmetiikan kohottamalla tuotteidensa elinvoimaisuuden kohti nautintoa.

Alkemistinen tekniikka antaa meille mahdollisuuden säilyttää ja tehostaa jokaisen kasvin, mineraalin (jalokivet) ja metallin (kulta, hopea) positiivisia ominaisuuksia ja energioita. Vahingolliset ja soluille haitalliset aineet erotetaan hellävaroin ja poistetaan. Lyhyesti voidaankin sanoa, että alkemistinen menetelmä on erottamis-, puhdistamis- ja uudelleenyhdistämisprosessi.

Kaikki käytetyt kasvit ovat orgaanisesti viljeltyjä tai poimittu valvotusti luonnosta. Liuoksemme, öljymme, uutteemme ja kukkavetemme valmistetaan käsin hellästi ja huolellisesti. Vie aikaa jopa kaksi kuukautta tai 1440 tuntia vapauttaa kaikki yrttien, kukkien, mineraalien ja metallien luonnolliset ominaisuudet ja yhdistää ne kosmetiikkatuotteisiimme. Menetelmä on todella monimutkainen ja aikaavievä, mutta tulokset ovat merkittäviä, kuten tulet itse huomaamaan.

Päämäärämme kosmetiikan kehittämisessä on tarjota kokonaisvaltainen kosmetiikkatuote. Ihomme ja solumme tasapainottuvat. Tunteemme harmonisoituvat ja rauhoittuvat ja koemme mielemme ja henkemme selkeäksi ja pirteäksi.

Alkemistinen periaate on Sisin filosofia:

"Haluamme tuoda ihmiskunnalle kokonaisvaltaista tasapainotusta luonnon avulla (keho, mieli ja sielu)."

Lue lisää Sisin-tuotteista

Jalokiviuutteet

Comments are closed.