Diego dalla Palma: OCCIDENT & ORIENT

Diego dalla Palma: OCCIDENT & ORIENT

OCCIDENT & ORIENT

Hyvinvointihoito, joka hellii kehoa ja mieltä.

Unohtumaton matka päivittäisestä rutiinista yhdistäen lännen ja idän hyvinvoinnin kulttuurit. Runsaat aistikokemukset, vuosisatojen perinteet ja nykyaikainen henki. Valitse hoito, joka sopii sinulle parhaiten saadaksesi todellisen ja syvän rentoutumisen.

OCCIDENT

Meripihkan kauneuden rituaali, joka on lämpimän länsimaisenkulttuurin sielun innoittama. Sisältää BALTIAN MERIPIHKAA tai“nestemäistä kultaa”, joka on aistillisuuden ja ikuisen nuoruuden symboli. Vapauttaa elintärkeää energiaa ihoon suojaten ja raviten sitä. “Occident”on energisoiva hoito, joka kiinteyttää vartaloa ja virkistää mieltä.

Fossiilinen hartsi eli "Nestemäinen kulta" kiteytyy jalokiviksi, on muodostunut vähintään 40-50 miljoonaa vuotta sitten kasvaneista havupuista. Perimätiedon mukaan sillä on useita lääkinnällisiä ominaisuuksia: kipulääke, tulehduslääke, antibakteerinen, syväpuhdistava ja immunostimulantti. Se lievittää nivel-ja kasvukipuja. Se on aistillisuuden ja menestyksen symboli ja sitä on käytetty lisäämään vetovoimaa sekä myöskin tuomaan hyvää onnea. Se “imee” kipua ja negatiivista energiaa tuottaen lämpöä, voimaa ja rauhaa. Se puhdistaa kehoa, tasapainottaa mielialaa ja auttaa kudosten uusiutumista.

ORIENT

Seesteisyyden ja ylellisyydenrituaali, jota inspiroi Idän hienotunteisuus. Sisältää pionia“puutarhojenkuningatarta”, joka on kauneuden ja seesteisyyden symboli. Antaa äärimmäistä mukavuutta ja täydellistärentoutuksen tunnetta keholle ja mielelle. Pionia pidetään Kiinassa «puutarhojen kuningattarena». Idässä, missä Pioni liittyy kuolemattomuuteen, on sen juuria on käytetty kauan kiinalaisessa lääketieteessä. Niistä on uutettu Paeoniflorin-yhdistettä (aktiivinen terpenoidi), jolla on ärsytystä ehkäisevä, rauhoittava ja hapettumista ehkäisevä ominaisuus. Se rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa ja suojaa sitä ulkoisia haittatekijöitä sekä vapaita radikaaleja vastaan tehden siitä pehmeän ja hoidetun.

Comments are closed.