Diego dalla Palma: FILLIFT

Diego dalla Palma: FILLIFT

MUOTOILEE KASVOJA. UUDELLEENASETTELEE. TÄYTTÄÄ. TASOITTAA.

Kasvojen nuorekkuus ei liity pelkästään juonteiden määrään, vaan myös kasvojenpiirteiden harmonisuuteen ja ilmeen raikkautee. Ihon ikääntyessä kasvoille ilmaantuu juonteita, mutta kasvot menettävät myös harmonisuuttansa: iho veltostuu, muutokset kudosten täyteläisyydessä muuttavat kasvojenpiirteitä ja kasvoille muodostuu ns. tyhjiä alueita. Kasvojen ilmeet muuttuvat myös: Kasvojen piirteet muuttuvat jäykemmiksi, ilmejuonteet muuttuvat pysyviksi ja silmänympärykset näyttävät väsyneemmiltä.

FILLIFT: Bio-elvyttämistä solutasolla ja dynaamista kohottamista!
Esteettisistä hoidoista inspiraationsa saanut ihon ikääntymistä hidastava hoitolinja, joka uudelleenmuotoilee kasvojen piirteitä ja taistelee juonteita vastaan. Tehostettuna kollageenia suojelevalla patentoidulla Collalift18 -yhdisteellä.
FILLIFT - linjan innovatiivinen ihon ikääntymistä hidasta vaikutus pohjautuu synergiassa toimiviin edistyksellisiin raaka-aineisiin, jotka ovat saaneet inspiraationsa uusista esteettisen lääketieteen tekniikosta.

Dynaamisista kohottavista tekniikoista inspiraationsa saanut Collalift18 taistelee ihon veltostumista vastaan ja auttaa ylläpitämään luonnollista täyteläisyyttä ja muotoja kasvoilla.

Täyteainehoidoista inspiraationsa saaneet Dermaplex peptidit stimuloivat uuden kollageenin muodostumista sekä vähentävät ja madaltavat jo syntyneitä juonteita.

Botox-pistoksista inspiraationsa saanut Amplified BTX heksapeptidi-1 tasoittaa ilmejuonteita ja jätää ihon tasaisemmaksi.

Comments are closed.