Diego dalla Palma PROFESSIONAL

Diego dalla Palma PROFESSIONAL-hoidot

Jokainen tuote jossa lukee Diego dalla Palma PROFESSIONAL, edustaa korkeinta mahdollista laatua. RVB tuotteiden laatu on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Laadun luominen alkaa tarkoin valituista raaka-aineista ja jatkuu koko prosessin läpi lopputuotteeseen asti. Tarkat laatukontrollit varmistavat tuotteiden kemialliset ja mikrobiologiset ominaisuudet. Diego dalla Palma Professional käyttää oman laadunvarmistuksensa lisäksi Ferraran Yliopiston kosmetiikkakeskuksen palveluita testatakseen valmisteidensa tehokkuutta ja turvallisuutta. Diego dalla Palma Professional - ihonhoitotuotteet kehitetään ja valmistetaan merkin  oman tutkimus- ja kehitysosaston johdolla omassa laboratoriossa Bolognassa, Italiassa. Oma tutkimusosasto vastaa siitä että käytössä on aina uusimmat ja edistyneimmät aktiiviset raaka-aineet. Näin taataan jatkuva tuotekehitys kohti yhä parempia ja tehokkaampia, mutta silti turvallisia hoitotuotteita. Jokainen tuote testataan tutkimuskeskuksessa alansa parhaiden ammattialisten toimesta. Ylivoimainen laatu saavutetaan ainoastaan pitämällä kiinni korkeasta laadusta kaikissa valmistuksen eri vaiheissa. Näin voimme taata tehokkaat lopputulokset niin vartalolle kuin kasvoillekin, huomioiden jokaisen henkilön yksilölliset tarpeet ja ominaisuudet.
Diego dalla Palma Professional -tutkimuslaboratorion tavoitteena on luoda ihonhoitotuotteita, jotka parantavat solujen toimintaa, tasapainottavat solujen välistä kommunikaatioita, säätelevät ihon aineenvaihduntaa, sekä tehostavat ihon elinvoimaisuutta. Näin ollen Diego dalla Palma Professional -tuotteiden ja hoitojen taustalta löytyy erityinen kauneuden kaava; 51+3 HYALU COMPLEX - tehoaineyhdistelmän, joka on täynnä tehokkaita aminohappoja, vitamiineja, mineraaleja, hivenaineita ja muita ihon toiminnalle tärkeitä tehoaineita. Tehoaineet ovat biomimeettisiä, jolloin ne on iholle tutussa ja käyttökelpoisessa muodossa. Yhdistelmä ravitsee ja uudistaa ihoa, sekä palauttaa ihon eri elementtien optimaalisen tasapainon.

RVB:n ja diego dalla palman yhdistymisestä syntynyt täysin uudistunut Diego dalla Ppalma Professional- tuotesarja takaa hoitoihin ja kotihoitoon korkean laadun sekä uusimman teknologian.

RVB SkinLab facegroup

Comments are closed.